Ovaj spot snimali smo nekoliko dana na različitim lokacijama u gradu Zagrebu. Vremena je bilo malo, jer smo morali što prije postaviti ovaj video na službenu web stranicu STL POUZDANO. Taj dio posla odradio je odličan i vrlo hvaljen Hrvatski web dizajner Pro Directa  http://www.webprojekt.com.hr/  do kojeg je, vjerujte mi, ovih dana teško doći, jer rade punom parom.

Radili smo prvi put sa kompletnom rasvjetom: Key-light-om, back light-om i Fill light-om, a rezultati su ovaj put bili više nego zadovoljavajući.
Tvrtka STL POUZDANO  http://stl-pouzdano.hr/  osnovana je 2013. godine u Zagrebu. Glavna djelatnost tvrtke u ono vrijeme bila ja izrada i revizija Planova zaštite i spašavanja. Napravljeno je mnoštvo poslova diljem Hrvatske koji su svi od reda odobreni od strane Hrvatskog Zavoda za toskikologiju i antidoping.
U STL POUZDANO pregledana su i fotografirana skladišta/lokacije te napravljeni detaljni Planovi uz priložene simulacije (širenja oblaka klora, amonijaka, fosfina za različite slučajeve nesreća) za desetke Vodovoda (klornih stanica), bazene, logističke centre s hladnjačama i bazenske komplekse poput npr. Aquaparka Aquacolors u Poreču na kojeg su svi u tvrtki posebno ponosni, jer je napravljen u rekordnom vremenskom roku. Radilo se do samih maksimuma izdržljivosti kako bi Plan intervencija u zaštiti okoliša za klornu stanicu Aquaparka Aquacolors (danas se takvi dokumenti zovu Operativni Planovi zaštite i spašavanja) bio gotov, pregledan i odobren od strane HZTA na vrijeme. Naročito su zaposlenici tvrtke bili zadovoljni suradnjom sa zaposlenicima Aquaparka, kao i s Porečkim vatrogascima, koji su davali sve od sebe da dostave ključne informacije na vrijeme.